Vi eftersöker timvikarie (helst utbildad)

Myggan är en föräldradriven förskola med omkring 20 barn i åldrarna 1-5 år. Förskolan ligger naturskönt belägen intill Hågadalen i Norby, Uppsala. Myggan drivs som ekonomisk förening i ett väl fungerande arbetslag där det är nära till besluten.

Myggan strävar efter att tillvarata föräldrarnas engagemang och arbetslagets  kompetens. Den ömsesidiga respekten har lagt grunden för ett väl fungerande föräldrakooperativ.

Arbetslaget  på förskolan ska bestå av två förskollärare och två barnskötare. Tillsammans  sköter vi det dagliga arbetet och har det pedagogiska ansvaret. Vi arbetar temainriktat i åldersrelaterade grupper.

Är du intresserad av att arbeta på Myggans förskola?

Kontaktpersoner:
Nathalie, förskolechef/rektor. Tel. 018301705/ 070761705476 eller mejla till Nathalie@myggansforskola.se