Personal

Nathalie, rektor/förskollärare

Huvudansvarig för utbildningen och undervisningen, Systematiska kvalitetsarbetet på förskolan. Brinner för att utveckla projekten vidare på förskolan och värnar om lekens betydelse i förskolan. Jag vill göra skillnad på förskolan genom att nå alla barn och ge rätt förutsättning till varje unik individ.

Anna, förskollärare

Jag brinner för musik, rörelse och drama. Jag tycker om att se glimten i ögat hos barnen då de upptäcker nya saker och att sedan få fortsätta spinna vidare på det tillsammans med barnen, det är otroligt kul och intressant. 

Evelina, kock

Brinner för ett hållbart tänk i matlagningen och ett minskat matsvinn. Jag tycker om att presentera maten på ett inbjudande och lockande sätt för barnen.

Rebecca, barnskötare

Barnskötare som jobbar på röda sidan. Har arbetat på Myggan sedan 2015. Brinner för skapande och att arbeta med digitala verktyg med barnen. Tycker även om att bygga upp och iscensätta miljöer. 


Kiki, barnskötare

Jag tycker speciellt om bild, musik och naturupplevelser. Jag tycker även om att skapa tillfällen för barnens utveckling och lärande med inspiration och med glädje.

Vikarier

Klara
Eva
Lisa
Johanna
Clara