Personal

Nathalie, rektor/förskollärare

Huvudansvarig för utbildningen och undervisningen, Systematiska kvalitetsarbetet på förskolan. Brinner för att utveckla projekten vidare på förskolan och värnar om lekens betydelse i förskolan. Jag vill göra skillnad på förskolan genom att nå alla barn och ge rätt förutsättning till varje unik individ.

Anna, förskollärare                                       

Jag brinner för musik, rörelse och drama. Jag tycker om att se glimten i ögat hos barnen då de upptäcker nya saker och att sedan få fortsätta spinna vidare på det tillsammans med barnen, det är otroligt kul och intressant. 

Evelina, kock

Brinner för ett hållbart tänk i matlagningen och ett minskat matsvinn. Jag tycker om att presentera maten på ett inbjudande och lockande sätt för barnen.

Lottie, barnskötare

Att få väcka ett barns nyfikenhet att leka och lära genom en tillåtande och inspirerande miljö tycker jag är viktigt. Sagan som pedagogiskt verktyg och att återskapa nya saker av återvunnet material är en spännande process. 


Samantha, barnskötare

Jag är en person som är brinner för sport och rörelse i olika former där barnen finner intressen att utmana sig och prova nya sätt att tänka. Jag  tycker om att vara ute i naturen där man kan  upptäcka mycket spännande och lärorika material och ny erfarenhet både för barn och vuxna.