Personal

Nathalie, rektor/förskollärare
(Föräldraledig)

Huvudansvarig för utbildningen och undervisningen, Systematiska kvalitetsarbetet på förskolan. Brinner för att utveckla projekten vidare på förskolan och värnar om lekens betydelse i förskolan. Jag vill göra skillnad på förskolan genom att nå alla barn och ge rätt förutsättning till varje unik individ.

Anna, förskollärare                                       (TF Rektor)

Jag brinner för musik, rörelse och drama. Jag tycker om att se glimten i ögat hos barnen då de upptäcker nya saker och att sedan få fortsätta spinna vidare på det tillsammans med barnen, det är otroligt kul och intressant. 

Evelina, kock

Brinner för ett hållbart tänk i matlagningen och ett minskat matsvinn. Jag tycker om att presentera maten på ett inbjudande och lockande sätt för barnen.

Rebecca, barnskötare

Barnskötare som jobbar på röda sidan. Har arbetat på Myggan sedan 2015. Brinner för skapande och att arbeta med digitala verktyg med barnen. Tycker även om att bygga upp och iscensätta miljöer. 


Samantha, barnskötare

Jag är en positiv person som är otroligt intresserad av sport och rörelse i olika former. Jag tycker om att vara ute i naturen eftersom man kan upptäcka så mycket där, både för barn och vuxna

Sara, förskollärare 
(Vik för Nathalie)

Mathias, resurs 

Vikarier

      Clara                     Lisa                     Klara